هفت گام برای ایجاد و توسعه برند کارفرما

اگر خاطرتان باشید، در نوشته «برند کارفرما: چقدر برای کارجویان جذاب هستید»، درباره برند کارفرما و مفهوم آن صحبت کردیدم. اهمیت برند کارفرما روز به روز بیشتر می شود. براساس گزارش لینکدین در سال ۲۰۱۲ که با نظرسنجی از ۳۰۰۰ متخصص کارمندیابی انجام شد، ۸۳% از آنها معتقد بودند برند کارفرمایی تاثیر بسزایی در جذب کارکنان با استعداد دارد.

در این نوشته می‌خواهیم به این سؤال پاسخ دهیم که برای ایجاد و توسعه برند کارفرما، چه باید کرد؟

در این نوشته می‌خواهیم درباره هفت گام صحبت کنیم که به شما در ایجاد و توسعه برند استخدامی یا برند کارفرما، کمک می‌کند.

برند

اگر تابحال ماهیگیری کرده باشید، می‌دانید که برای آنکه ماهی خود را به دام بیاندازید، باید بهترین طعمه را برای او آماده کنید. اگر طعمه فردی که کنار شما نشسته است و مشغول ماهیگیری است از طعمه شما بهتر باشد، ممکن است ماهی به سمت آن کشیده شود. چنین مسئله‌ای در مورد شکار استعدادها و جذب متقاضیان استخدامی مطرح است و از آن به عنوان مسئله برندیابی یاد می‌شود. سؤال اصلی در این مسئله آن است که چگونه می‌توانیم شرکت خود و برند آن را از سایر شرکت‌ها و برندها متمایز کنیم و استعدادها و متقاضیان استخدامی را به سمت خود جذب کنیم؟ برای پاسخ، به هفت گام ذیل توجه کنید:

گام ۱- مشخص کنید که ارزش برند شرکت شما چیست. ابزارهای زیادی وجود دارد که به کمک آن‌ها می‌توانید ارزش برند خود را اندازه‌گیری کنید. سریع‌ترین و بهترین روش برای این کار، آن است که داده‌ها را از کارکنان کنونی خود گردآوری کنید و از آن‌ها بپرسید. روش دیگر رجوع به کارکنانی است که در گذشته در شرکت شما مشغول بوده‌اند و با شکل دادن گروه‌هایی کانونی، از این کارکنان اطلاعاتی درباره برند شرکت گردآوری کنید. نیمی از کارفرمایان  (فرم ارزیابی میزان جذابیت برند کارفرمایی خود را از اینجا دانلود کنید)

گام ۲- در این مورد تصمیم بگیرید که آیا از وضعیت و ارزش کنونی برند خود رضایت دارید یا نه. برای این کار، مدیریت باید به داده‌های گردآوری شده خوب توجه کند و در آن‌ها به دنبال کسب اطلاعات مفید باشد. اگر فهمیدید که از برند کنونی خود راضی نیستید، بنابراین برای ارتقای آن کاری نکنید. برای مثال در داده‌ها دنبال آن باشید که بدانید آیا شرکت شما به سخت‌کوشی معروف است یا به ریسک‌پذیری بالا؟ اگر این ویژگی‌هایی که برای برند خود یافته‌اید را دوست دارید، به آن‌ها متعهد شوید و در صدد ارتقایش باشید. تمرکز بر چند ویژگیِ خاص برند، دایره شمول کسانی که کار کردن در شرکت شما را دوست خواهند داشت، کم می‌کند. اما این مورد اشکال محسوب نمی‌شود. در عوض این مورد احماد اتخاذ تصمیم نادرست درباره استخدام را کم خواهد کرد. بنابراین باید از داده‌های گردآوری شده، پی ببرید که از کدام ویژگی برند خود رضایت دارید و از کدام بخش آن ناراضی نیستید.

 

گام ۳- برای بخش‌ها و ویژگی‌هایی از برند خود که آن را می‌پسندید و از آن رضایت دارید، برنامه‌ای تهیه کنید تا با آن برنامه آن بخش‌ها و ویژگی‌ها را حفظ کنید. دقت کنید که برند، خودش برای حفظ خود نمی‌تواند کاری کند! این وظیفه شماست که از آن نگهداری کنید. پس اگر چیزی از برند را دوست دارید، سعی کنید آن را نهادینه‌سازی کنید. پس از این کار، نظر و اقدام خود را به همه ابلاغ کنید تا افراد بدانند که انتظارات شما چیست. یادتان باشد، از کارکنان و افرادی که این ویژگی‌ها را ارتقا می‌دهند، حمایت کنید و آن‌ها را تشویق کنید. همچنین ذهنیت افرادی که درباره برند، نظرهای دیگری دارند را اصلاح کنید.

گام ۴- لیستی از عناصر منفی و نامطلوب برند کنونی شرکت را به ترتیب اولویت آن‌ها، لیست کنید. همه ما محدودیت زمانی داریم و در بهترین حالت شاید نتوانیم بر روی بیش از سه مورد متمرکز شویم. برای مثال اگر ده ویژگی نامطلوب را شناسایی کرده‌اید، با جلساتی که با مدیریت برگزار می‌کنید، سه مورد از مهم‌ترین آن‌ها را شناسایی کنید. این سه مورد باید آن‌هایی باشند که اگر بر آن‌ها تمرکز کنید، برای شما بازگشت سرمایه داشته باشد و نتیجه تلاشتان را بتوانید ببینید.

گام ۵- برای سه موردی که شناسایی کرده‌اید، برنامه اقدامی برای ایجاد تغییر، تهیه کنید. ویژگی‌های مثبت بدون آنکه در ویژگی‌های نامطلوب تغییراتی ایجاد نکنید، تداوم نخواهند داشت. ممکن است برای ایجاد تغییرات، از استراتژی‌های مختلفی استفاده کنید. برای مثال تشکیل گروه‌های کانونی با کارکنان، استراتژی مناسبی است. مهم آن است که روش‌های مختلفی که می‌تواند تغییراتی مفید در ویژگی‌ها و عناصر نامطلوب برند ایجاد کند را شناسایی کنید. البته باید بدانید فضای مجازی و تبلیغات دهان به دهان نقشی اساسی در تغییر ذهنیت برند کارفرمایی شما دارد:

Untitled

گام ۶- برنامه اقدامی که تهیه کرده‌اید را اجرا کنید. تمرکز شما در پیاده‌سازی برنامه اقدام، باید حالت عمومی داشته باشد و به‌شدت پیگیرانه باشد. سعی کنید اجزای برنامه اقدام را به معیارهای ارزیابی عملکرد رهبران شرکت، متصل کنید تا تعهد آن‌ها برای ایجاد تغییرات مطلوب در برند را داشته باشید.

گام ۷- درنهایت باید آنچه را که درباره برند و نشان شرکتی انجام داده‌اید، منتقل، ارزیابی و اعتباریابی کنید. باید با برقراری ارتباطات اثربخش، در صدد بهبود برند باشید و افراد پاسخگو و مسئول را برای تداوم این تغییرات شناسایی کنید. همچنین باید با روابط عمومی اثربخش، مطمئن شوید که افرادی که در بازار کار هستند، پیام شما را دریافت کرده‌اند. اگر این کار را خوب انجام دهید، باید بدانید که این افراد سفیران شرکت شما خواهند بود که پیام شما را به اعضای خانواده و دوستان خود خواهند رساند.

برند کارفرمایی یا برند استخدامی خوب، عاملی حیاتی در جذب و حفظ استعدادهایی که اکنون رقابت شدیدی در بازار کار برای شکار آن‌ها وجود دارد، است. بنابراین با به‌کارگیری هفت گام بالا، این ویژگی شرکت خود را تقویت کنید. برای شروع برند کارفرمایی خود را ارزیابی کنید.

 

اقتباس از:

http://hrvaluepartners.com/partner-services/how-to-develop-an-employment-brand

   ارسال دیدگاه

ایمیل شما هرگز برای مقاصد تجاری یا تبلیغاتی بکار نمی رود. *

 


کاربرانی که به تازگی به ما پیوسته اند

matildaruby061matildaruby061
sepideh.sobhanisepideh.sobhani
tamikanuttertamikanutter
camillaschulzecamillaschulze
ZALuhZALuh
mehrdadmalijimehrdadmaliji
Azadi.mmAzadi.mm
ajdari54@gmail.comajdari54@gmail.com
rezasarafrazirezasarafrazi
bryantbramlettbryantbramlett